CAMPANYA DECLARACIÓ DE RENDA 2018

El pròxim dia 2 d’abril i fins a l’1 de juliol d’aquest any, s’inicia la campanya de la declaració de la Renda 2018, amb importants novetats, com per exemple que tota declaració haurà de presentar-se de forma telemàtica, és a dir, ja no podran presentar-se en suport de paper.

Des d’ALR li aconsellem revisar les seves dades fiscals i sobretot els esborranys que emet l’Agència Tributària, perquè hi ha un gran nombre d’ells que contenen errors i omissions de dades que el que fan resultar menys favorables al contribuent o donen peu a una posterior comprovació de l’AEAT amb les conseqüències econòmiques en forma de recàrrec i sancions que tot això comporta.

Si desitja que l’ajudem a revisar o realitzar la seva declaració de Renda, es pot posar en contacte amb nosaltres, ho farem de forma senzilla, sense que vostè s’hagi de preocupar de recopilar informació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.